چهارشنبه - ۲۲ آبان - ۱۳۹۸

سمت : معاون امور دانشجویی

آقای دکتر سید مصطفی منیری - عضو هیأت علمی دانشکده فنی

سمت : سرپرست امور دانشجویی

معاونت دانشجويي  فنی و مهندسی گلپایگان مسئوليت برنامه‌ريزي، اداره و هدايت كليه‌ي امور دانشجويي از جمله: امور رفاهي، بهداشت و درمان، مشاوره دانشجويي، امور انضباطي و سياست‌گذاري و فراهم كردن تمهيدات لازم براي تأمين نيازهاي رفاهي دانشجويان را بر عهده دارد. اين معاونت، وظايف و مأموريت‌هاي ياد شده را به وسيله مديريت‌هاي تابعه خود يعني اداره كل امور دانشجويي، اداره كل امور خوابگاه‌ها، اداره كل بهداشت و درمان و مركز مشاوره دانشجويي به انجام مي‌رساند.

ادارات تابعه حوزه معاونت دانشجویی :

• نشانی: اصفهان، گلپایگان،میدان معلم، کیلومتر یک بلوار شهدای گمنام، فنی و مهندسی گلپایگان

• پست الکترنیکی : Publicrel@gut.ac.ir
  • مرکز تلفن: 57240065-031