یکشنبه - ۱۷ آذر - ۱۳۹۸
سه شنبه, 05 دی 1396 11:30

اداره تشریفات و خدمات بین‌المللی

وظایف اداره تشریفات و خدمات بین‌المللی

•    برنامه‌ریزی در زمینه دیدارهای رسمی مسئولان فنی و مهندسی جهت اعزام به خارج از کشور.
•    برنامه‌ریزی برای ملاقات‌ها و دیدارهای رسمی مدعوین خارجی با هیات‌رئیسه و رئیس فنی و مهندسی.
•    هماهنگی و اقدام برای امور اجرایی در دیدارهای رسمی مدعوین خارجی با هیات‌رئیسه و رئیس فنی و مهندسی.
•    ارائه خدمات تشریفات و دریافت ویزا و بلیط برای سفر هیئت‌های رسمی فنی و مهندسی به خارج.
•    ارائه خدمات تشریفات به هیئت‌ها و میهمانان خارجی که به میزبانی فنی و مهندسی گلپایگان وارد ایران می‌شوند.
•    اجرای اقدامات لازم جهت اعزام تیم‌های دانشجویی برای شرکت در المپیادهای جهانی (علمی ـ ورزشی)
•    اجرا و پیگیری امور کنسولی عزیمت اعضای هیأت علمی و مأمورین فنی و مهندسی گلپایگان به خارج از کشور.
•    رزرو هتل و هماهنگی لازم در زمینه برنامه‌های جانبی میهمانان خارجی فنی و مهندسی.
•    اجرا و هماهنگی اقدامات لازم برای امضای تفاهم‌نامه‌های داخلی و خارجی با رئیس فنی و مهندسی.
•    اجرای هماهنگی و اقدامات لازم برای ضیافت ناهار رئیس فنی و مهندسی با میهمانان خارجی.
•    پیگیری و هماهنگی برای پذیرایی و امور تشریفات میهمانان رسمی معاونت بین‌الملل فنی و مهندسی.
•    اجرای هماهنگی جهت دعوت از خبرنگاران و عکاسان جهت دیدارهای رسمی فنی و مهندسی (داخلی ـ خارجی)
•    برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت حضور رئیس فنی و مهندسی در سمینارها و کنگره‌های علمی دانشگاهی یا کشوری.
•    انجام دادن امور تشریفات جهت حضور رئیس فنی و مهندسی در برنامه‌های داخل و خارج از .
•    برنامه‌ریزی و اجرای مراسم رسمی در فنی و مهندسی.
•    هماهنگی و برنامه‌ریزی برای اجرای مراسم دانشکده‌ها (که رئیس فنی و مهندسی مقتضی است در مراسم مذکور حضور داشته باشند).
•    برنامه‌ریزی و اجرای ضیافت‌های ناهار یا شام به میزبانی رئیس فنی و مهندسی.
•    هماهنگی برای دریافت و توزیع هدایای رئیس فنی و مهندسی به تقدیر شوندگان.
•    برنامه‌ریزی و انجام دادن امور اجرایی و تشریفاتی سفرهای داخلی هیئت رئیسه و شورای فنی و مهندسی.
•    برنامه‌ریزی و پیگیری جهت آماده نمودن هدایای مختلف دانشگاهی برای اهدا به میهمانان داخلی و خارجی.
•    تنظیم چکیده‌ای از گزارش دیدارهای رسمی رئیس فنی و مهندسی با میهمانان خارجی جهت ارائه به معاونت بین‌الملل.
•    پیگیری ارسال خبر و عکس از دیدارهای رسمی فنی و مهندسی در سایت.
•    شرکت در جلسات برنامه‌های مشترک علمی و فرهنگی فنی و مهندسی با سایر نهادهای دولتی و...
•    اجرای امور مربوط به تشریفات و هماهنگی همایش‌های علمی و فرهنگی دانشکده‌ها که معاونت بین‌الملل تعیین می‌کند.
•    پیگیری جهت دریافت هزینه سفرها و برنامه‌های داخلی فنی و مهندسی و تنظیم اسناد مثبته برای ارسال به واحدهای مربوطه.
•    همکاری در برگزاری کنگره های بین المللی در سطح فنی و مهندسی
•    همکاری در برنامه های فرهنگی مرتبط با دانشجویان و اساتید غیرایرانی.

• نشانی: اصفهان، گلپایگان،میدان معلم، کیلومتر یک بلوار شهدای گمنام، فنی و مهندسی گلپایگان

• پست الکترنیکی : Publicrel@gut.ac.ir
  • مرکز تلفن: 57240065-031