یکشنبه - ۲۶ خرداد - ۱۳۹۸

سمت : سرپرست گروه آموزشهای آزاد و تخصصی

تلفن  : 031 - 57240065    داخلی 293   دورنگار : 031 - 57240067

دفتر آموزش‌های آزاد:

یکی از وظایف مهم دانشگاهها، توانمند سازی اقشار مختلف جامعه بویژه فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش عالی در زمینه افزایش توانائیهای تخصصی-کاربردی رشته تحصیلی و همچنین رفع نیازها و پاسخگوی درخواست‌های سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور جهت ارائه آموزش های حرفه ای کاربردی به آنان است. لذا با عنایت به محدودیت ظرفیتهای موجود در سیستم رسمی آموزشی، ایجاد و توسعه و تنوع جریانهای متنوع آموزش های عمومی و تخصصی به صورت غیر رسمی در دانشگاه امری ضروری است.

دفتر آموزش های آزاد فنی و مهندسی گلپایگان در راستای تحقق اهداف فوق در قالب ضوابط و آیین‌نامه مربوطه مسئولیت صدور مجوز لازم جهت برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت (آزاد) و نظارت بر حسن اجرای آن را بر عهده دارد.